Mystery Chef

Er zijn van die avonden die je écht niet mag missen: Mystery Chef!

In een omgeving met de meest vruchtbare landbouwgrond en zee aan alle kanten, is het niet verwonderlijk dat Zeeland ongekend veel culinaire hoogstandjes te bieden heeft. Heerlijke oesters, kreeften en volop vis; de topkoks in Zeeland verwerken ze tot de mooiste creaties. U bent dus verzekerd van een culinaire avond vol smaaksensatie.

Meerdere keren is er bij De Goese Golf een unieke mogelijkheid om te komen genieten van een Zeeuwse sterrenchef of bijzondere gastchef. Op deze avonden geven wij de keuken uit handen voor wel iets heel bijzonders!

Bekijk snel verder deze pagina voor meer informatie en de data van deze unieke events.

Leuk om te winnen?

Op onze Socials starten wij met de aankondiging van Mystery Chef. Dan geven wij altijd iets leuks weg aan één van de goede antwoorden.

Unieke locatie!

Daar waar eind jaren ‘80 onder andere nog aardappelen, uien, suikerbieten en luzerne geoogst werden ligt nu, vele jaren later, een prachtige golfbaan. Die volgens velen bovenaan het lijstje pronkt van de mooiste banen in de provincie. De legendarische voormalig Engelse amateurgolfer en golfbaanarchitect Donald Steel heeft op ruim 75 hectare grond ligt een heel bijzondere 18 holes Championship Course gerealiseerd. 

Maar wij zijn meer dan een golfbaan. Onze locatie heeft een volwaardige restaurant functie met de prachtige vergezichten vanaf het terras over de golfbaan. Hier kun je met de hele familie genieten van prachtige gerechten met voornamelijk Zeeuwse ingrediënten. Ook als “niet-golfer” ben je hier van harte welkom!

Iets te vieren?

Voor een tot in de puntjes verzorgd, op maat bedrijfsevenement ben je bij De Goese Golf aan het juiste adres. Ieder evenement is anders en ons team doet er alles aan om een evenement te organiseren dat perfect aansluit bij jouw (bedrijfs)doelen. Maar wat kun je precies verwachten als De Goese Golf een evenement voor jou organiseert?

Ons team staat elke dag voor jou klaar om jou, een vriend of familielid of je bedrijf in het zonnetje te zetten. Wij zijn er om jouw dag onvergetelijk te maken. Dit geldt écht niet alleen voor golfdagen!

Zo organiseren wij de afgelopen jaren al meerdere bruiloftsfeesten, babyborrels, bedrijfsborrels, live-cooking barbecues voor grote gezelschappen en nog veel meer events. Van grote gezelschappen tot intieme momenten in het restaurant.

Wie is de chef?

 

 

 

De eerste editie van Mystery Chef was een groot succes. Het team van De Kromme Watergang, onder leiding van Edwin en Tom Vinke, zorgde voor volop culinaire verrassingen. 

Met een uitverkocht restaurant waren de verwachtingen “sky high” en dat heeft het team van De Kromme Watergang helemaal waar gemaakt! Al met al een fantastische eerste editie van Mystery Chef bij De Goese Golf. En dat smaakt naar meer! 

Daarom is de inschrijving voor de editie op zondag 24 september ook geopend. Er is plek voor 68 deelnemers en uw aanmelding is na bevestiging definitief.  Weet jij wie de Mystery Chef is op 24 september?

Op zondag 24 september kun je komen genieten van de tweede editie van Mystery Chef van 2023. Dit keer een Zeeuwse Chef op slechts een steenworp afstand. Dit keer is het een duo en niet alleen de Chef. En dat komt omdat de sommelier op deze locatie ook een heel belangrijke rol speelt bij de gehele beleving. 

In dit restaurant voeren Zeeuwse producten de boventoon. Of het nu Zeeuws hert is of krab uit de Noordzee: de producten zijn lokaal. Die kwaliteitsproducten spelen de hoofdrol in veelal creatieve gerechten, die zeer bewerkt zijn en vaak gebruikmaken van Aziatische aciditeit voor fraîcheur. 

Dit kan natuurlijk na afloop van een ronde golf of als los bezoek aan het restaurant. Als u vooraf komt golfen vragen wij u vriendelijk om vooraf gebruik te maken van de kleedkamers. Als deelnemer van Mystery Chef kunt u nu al een starttijd telefonisch reserveren.

De kosten voor het 4 gangen menu en koffie na maar exclusief dranken bedraagt € 125 p.p. We serveren een wijnarrangement van € 40 of een 1/2 glazen wijnarrangement van € 32,50. Dit kunt u op de dag zelf bepalen om erbij te nemen. Het diner begint om 18:30 uur.

U dient vooraf te reserveren door middel van onderstaand formulier waarbij geldt “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Wij heten u van harte welkom!

Aanmelden

Aanmelden voor 24 september

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Met een abonnement bij De Goese Golf ontvang je uiteraard als eerste het laatste nieuws. Toch organiseren wij ook volop activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. En in sommige gevallen heeft het niets te maken met golf maar gaat het juist over eten & drinken, feesten & partijen en volop andere activiteiten. Wil jij niets missen? Vul dan onderstaand formulier in.